Ontmoet ons op de Libramont beurs!

We beantwoorden alle vragen over duurzaam bosbeheer en bouwen, met jong en oud, nestkastjes uit duurzaam PEFC-gecertificeerd hout!

Ontmoet ons op de Libramont beurs!

26 juli 2022 Groot publiek & consumenten

PEFC Belgium zal van 29 juli tot 1 augustus aanwezig zijn op de beurs van Libramont, DE beurs voor de landbouw en de bosbouw-houtindustrie. Tijdens de vorige edities verwelkomde de beurs meer dan 800 exposanten en 200.000 bezoekers.

Wat is een duurzaam beheerd bos? Hoe helpen bomen de klimaatverandering tegen te gaan? Wat kan ik op mijn niveau doen om de bossen te helpen? Wat betekent het PEFC-logo op een doos of verpakking? Wij zullen al uw vragen over het label beantwoorden.

Kom en bouw een PEFC duurzaam houten nestkastje!

Wij bieden u graag een workshop aan om vogelhuisjes te bouwen, die natuurlijk in PEFC-gecertificeerd hout zijn. Dankzij het PEFC-certificering kunnen wij in onze behoefte aan houtmateriaal voorzien en tegelijk de biodiversiteit en het vernieuwingspotentieel van onze bossen in stand houden.

Waarom een nestkastje in uw tuin plaatsen?

Het wordt voor vogels steeds moeilijker om natuurlijke plaatsen (bomen, holtes, gaten, enz.) te vinden om te nestelen. Door een of meer nestkastjes in uw tuin te plaatsen, helpt u vogels een veilige plek te vinden voor hun gezellige nestje! U draagt dus bij tot de ontwikkeling van de biodiversiteit.

Ontmoet ons in Hal 3!

Onze stand bevindt zich van 29 juli tot 1 augustus in hal 3 op de eerste verdieping, in de zone FORET/Natuur H3.02.b.

We zijn ook op de Demo Forest

Het niet te missen bosbouwevenement in Bertrix op 2 en 3 augustus. Wij organiseren ook een wedstrijd speciaal voor boseigenaren en -exploitanten.

We kijken ernaar uit u daar te zien!

(c) foto Foire de Libramont

Evenement(en)

Contact

Bernard Buntinx

Account Manager

News

28 juli 2022

PEFC schorst PEFC Rusland

Bosbeheer

27 juli 2022

Demo Forest en wedstrijd

Bosbeheer

26 juli 2022

Ontmoet ons op de Libramont beurs!

Groot publiek & consumenten

23 juni 2022

PEFC Belgische fotowedstrijd: ontdek de winnende foto's!

Groot publiek & consumenten

Keep in touch

Ontvang elke 2 maanden onze nieuwsbrief