Ontdek de winnaars van onze 2021 fotowedstrijd!

Onze 2021 fotowedstrijd 'Experience Forests, Experience PEFC' is weer een groot succes geweest. Hartelijk dank aan alle deelnemers voor de schitterende foto’s!

Ontdek de winnaars van onze 2021 fotowedstrijd!

11 augustus 2021 Groot publiek & consumenten

Onze 2021 fotowedstrijd 'Experience Forests, Experience PEFC' is weer een groot succes geweest. Hartelijk dank aan alle deelnemers voor de schitterende foto’s!

Adembenemende boslandschappen in de Kalmthout, close-ups van prachtige bomen in Namen, wandelingen in Luxemburg, een majestueuze reebok in Antwerpen of schattige eekhoorns in Henegouwen, ons land heeft veel inspiratie aangeboden aan de deelnemers!

Onze professionele jury gevormd door natuurfotograaf Frederic Demeuse, Gentse fotograaf Frederik Buyckx en de winnaar van onze wedstrijd vorig jaar Wim De Baets ging aan de slag met alle foto's van de Belgische deelnemers en zijn verheugd de winnaars te kunnen bekendmaken.Hazenbijeenkomst in het bos, genomen in Wuustwezel (Antwerpen) door Els De Backer.

De foto  is geselecteerd voor deelname aan de internationale fotowedstrijd 'PEFC Photographer of the Year Award 2021' en fotograaf Els krijgt een abonnement op National Geographic.


Nain rouge à table, genomen in Ham-sur-Heure-Nalinnes (Henegouwen) door Maxime Michel.

De foto  is geselecteerd voor deelname aan de internationale fotowedstrijd 'PEFC Photographer of the Year Award 2021' en fotograaf Maxime krijgt een abonnement op National Geographic.

Hallerbos, genomen in het Hallerbos (Halle, Vlaams-Brabant) en Troncs, genomen in het Bois de Dave (Namen) door Claude Corda.

Brumes matinales, genomen in het Bois de Couture-Saint-Germain in Lasne (Waals Brabant) en Jacinthes Matinales, genomen in het Hallerbos (Halle, Vlaams-Brabant) door Claude Corda. De foto's zijn geselecteerd voor deelname aan de internationale fotowedstrijd 'PEFC Photographer of the Year Award 2021'.


En de eerste prijs gaat naar...

Lueurs Matinales, genomen in het Bois de Couture-Saint-Germain in Lasne (Waals Brabant) door Claude Corda

De foto is geselecteerd voor deelname aan de internationale fotowedstrijd 'PEFC Photographer of the Year Award 2021'.

Fotograaf Claude Corda krijgt, voor zijn vijf winnende foto's, een abonnement op National Geographic, een waardebon ter waarde van €150 voor fotoapparatuur en krijgt de kans om jurylid te worden voor de volgende editie van onze nationale fotowedstrijd in 2022.

Proficiat! Een welgemeende dank gaat ook uit naar Frederic Demeuse, Frederik Buyckx en Wim De Baets, onze juryleden.


Inspiratie om onze bossen te beschermen

Deelnemende foto's zullen worden gebruikt om ons werk voor de bossen van de wereld te promoten. Zo helpen de deelnemers onze missie waar te maken: bossen wereldwijd duurzamer maken dankzij certificering. Zo kunnen we samen verder streven naar een wereld waarin mensen de bossen duurzaam beheren.

Hieronder kun je een selectie van alle de deelnemende foto's bekijken.

Wil je van nog meer mooie foto’s van de bossen genieten? Neem een kijkje op Instagram onder #experiencepefc2021 om alle ingezonden foto’s te ontdekken!

Volgende afspraak in november voor de PEFC Photographer of the Year Award !

Contact

Cecile Houwen

Administration & Communication

Document(en)

Fotowedstrijdreglement 2021

Wettelijke informatie

Evenement(en)

News

24 augustus 2021

Ons jaarverslag is er!

Het PEFC-systeem

11 augustus 2021

Ontdek de winnaars van onze 2021 fotowedstrijd!

Groot publiek & consumenten

22 juni 2021

World Rainforest Day

Groot publiek & consumenten

16 juni 2021

Ontbossing in jouw smartphone

Groot publiek & consumenten

Keep in touch

Subscribe to our newsletter