Mooiste montage: de winnaars zijn bekend!

De Sint heeft vandaag goed nieuws gebracht voor drie van de deelnemers van onze #PEFCContest2021 wedstrijd!

Mooiste montage: de winnaars zijn bekend!

6 december 2021 Groot publiek & consumenten

De Sint heeft vandaag goed nieuws gebracht voor drie van de deelnemers van onze #PEFCContest2021 wedstrijd!

Onze bossen hebben veel te bieden. We kunnen er rust en stilte vinden, of we kunnen er heel actief zijn. Er bestaat een nauw verband tussen het bos en onze geestelijke en/of lichamelijke gezondheid. Dus na een boswandeling kom je thuis met opgeladen batterijen en veel nieuwe ideeën en verhalen. Ontspannen en contact maken met de natuur kan werken als een preventief medicijn: groen vermindert veel ziekten en verhoogt het welzijn. Om iedereen aan te moedigen om te ontspannen, connecteren met het bos en genieten van de mooie omgevingen organiseerde we een wedstrijd. Je kon tot eind november je mooiste "natuur"-montage gemaakt met natuurlijke elementen die je in een bos vindt met ons delen. 

De winnaars

Agnes Vorsselmans (@agnes.vorsselmans) wint met haar kroon van bladjes van Amerikaanse eik de eerste prijs en krijgt van de Sint een picknicktafel met zandbak van tweedehands pallets van de PEFC-gecertificeerde aangepast werk onderneming Val du Geer.

Virginie Henrist Folie (@ginie2712), met haar prachtige tafel decoratie, en Laura La (@lauraaa465) en haar dochtertjes, met hun collages, winnen de tweede en derde prijs: PEFC-gecertificeerde houten potloden om hun creativiteit verder te laten stormen!


Keep in touch

Ontvang elke 2 maanden onze nieuwsbrief