Demo Forest en wedstrijd

Kom naar dit belangrijke evenement van de bosbouw- en houtindustrie en maak kans op een abonnement op het Timbtrack bosbeheerplatform!

Demo Forest en wedstrijd

27 juli 2022 Bosbeheer

Dit niet te missen bosevenement, georganiseerd na de land- en bosbouwbeurs van Libramont en toegespitst op de sector "bos-hout", brengt dit jaar het bos dichter bij het materiële hout. Het thema: "Wie bouwt onze steden morgen? PEFC Belgium zal aanwezig zijn om vragen van boseigenaars en exploitanten te beantwoorden.

Als platform voor ontmoetingen, uitwisselingen en oplossingen in de houtsector ontvangt Demo Forest gewoonlijk 200 exposanten en 40.000 bezoekers, voornamelijk professionals. Conferenties, debatten, internationale kampioenschappen en wedstrijden staan op het programma.

PEFC Belgium zal aanwezig zijn om boseigenaars en exploitanten te informeren over PEFC-certificering. Welke wijzigingen zijn er onlangs aangebracht in de PEFC-normen voor duurzaam bosbeheer? Hoe werkt de certificering? Wat houdt het label in? Wat is een eenvoudig beheersdocument?

Wedstrijd: 3 abonnementen op het Timbtrack platform te winnen!

Bezoek onze stand (nr. 217) en maak kans op een 2-jarig abonnement op het Timbtrack bosbeheerplatform (waarde €748 excl. BTW). Inventaris van de veldgegevens, evaluatie van de te koop aangeboden percelen, historiek, bosbouwkundige en financiële statistieken... Het platform kan zowel door boseigenaars als exploitanten worden gebruikt.

3 abonnementen van 2 jaar zijn te winnen! Deze wedstrijd wordt georganiseerd in samenwerking met de Koninklijke Belgisch Bosbouwmaatschappij en Timbtrack.

Reglement beschikbaar op onze stand.

(c) foto Demo Forest

Evenement(en)

Demo Forest

Bedrijven - Chain of Custody

Bertrix

Contact

Bernard Buntinx

Account Manager

News

26 september 2022

Best Use of Certified Timber Prize: de finalisten zijn bekend

Architectuur & duurzaam bouwen

19 september 2022

Responsible packaging — een nieuwe, bosgerichte visie op duurzaam verpakken

Bedrijven - Inkoop, groothandel & FMCG

8 september 2022

Weekend van hout en bos: win een nacht in een hut in het bos!

Groot publiek & consumenten

5 september 2022

Verantwoord verpakken: volg onze conferentie op Empack Gent

Bedrijven - Chain of Custody

28 juli 2022

PEFC schorst PEFC Rusland

Bosbeheer

Keep in touch

Ontvang elke 2 maanden onze nieuwsbrief