Bois & Habitat 2023

Bois & Habitat 2023

Architectuur & duurzaam bouwen

“Verantwoord bouwen, verbouwen en inrichten.” Kom naar de enige Belgische beurs gewijd aan hout en win PEFC-gecertificeerd kinderkamermeubilair. 

Bouwers en verbouwers die van hout houden, komen van 24 t/m 27 maart samen op deze beurs in Namur Expo. 160 gespecialiseerde exposanten, waaronder verschillende PEFC-gecertificeerde bedrijven, delen er hun passie. Daarenboven bieden zij er gecertificeerde houtproducten.

Wij zullen ook aanwezig zijn om gecertificeerd duurzaam hout in de bouw en het interieur te promoten. We staan klaar om alle vragen van particulieren en professionals te beantwoorden. 

Prix à gagner Mathy by Bols

Waar kan ik duurzaam PEFC-gecertificeerd hout of meubilair vinden? Welke soorten gecertificeerd hout bestaan er? Hoe kan ik er zeker van zijn dat het geleverde hout afkomstig is uit een duurzaam beheerd bos? …

Maak het verschil voor de toekomst van onze bossen, bouw duurzaam aan de samenleving van morgen! Vind ons op stand nr 2013 en neem deel aan onze wedstrijd. Er is Belgisch kinderkamermeubilair te winnen! 

Datums

24 - 27, maart 2023

10:00 - 19:00 (UTC+1)

Aan mijn kalender toevoegen

Locatie

Open website

Namur Expo
Sergent Vrithofflaan 2
5000 Namen

Keep in touch

Ontvang elke 2 maanden onze nieuwsbrief