fbpx

Size 1 PEFC 20 Years logo ENG Colour on transparent bg 150dpi RGB

 

Particulier

banner consument

Als u ook de wereldwijde ontbossing een halt wilt toeroepen en de boseigenaars, die bezorgd zijn over de toekomst van hun bossen, wilt steunen, is het belangrijk om zeker te zijn van de duurzame herkomst van uw producten. Door te kiezen voor producten met het PEFC-logo hebt u sowieso die garantie. Deze producten bevatten houtvezels afkomstig uit bossen die zo beheerd worden dat er een evenwicht tussen de ecologische, economische en sociale functies van de bossen wordt nagestreefd.

PEFC is een geloofwaardig, transparant en betrouwbaar systeem dat zowel nationale als internationale erkenning geniet.

Hoe PEFC-producten herkennen?

block particulier-produitsPEFC-producten herkent u dankzij het PEFC-logo bij afgewerkte producten of door een aanduiding op de factuur bij niet-afwerkte producten.

Lees meer

Welke producten?

PEFC heeft de grootste bevoorrading gecertificeerd hout, zowel wereldwijd als in België. Daardoor is er ook een uitgebreid gamma aan PEFC-gelabelde producten beschikbaar.

Lees meer

Waar vind ik PEFC-producten?

PEFC-producten vindt u bij PEFC-gecertificeerde bedrijven. Ook heel wat detailhandels, warenhuizen en doe-het-zelfzaken bieden ze aan.

Lees meer

Getuigenissen van consumenten

block consommateur-temoignageParticulieren leggen u uit waarom ze voor PEFC-producten kiezen.

Lees meer

Ecocheques en premies

block consommateur-ecochequeWie PEFC-producten koopt, kan dit doen met ecocheques en u kan soms ook rekenen op een premie van uw gemeente.

Lees meer