World Architecture Festival 2021

World Architecture Festival 2021

Architectuur & duurzaam bouwen

PEFC sponsort opnieuw de Best Use of Certified Timber Prize!

Voor de derde keer steunen wij de 'Best Use of Certified Timber Prize' van het World Architecture Festival, waarmee architecten en projectteams worden beloond voor het gebruik van gecertificeerd hout als belangrijkste bouwmateriaal voor gebouwen die uitblinken in duurzaamheid, innovatie, kwaliteit of esthetiek.

De kern van het festival wordt gevormd door een uniek prijzenprogramma. Het is de enige architectuurprijs waarbij architecten hun werk voorleggen aan een panel van deskundige juryleden en hun collega's - allemaal live op het festival. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens een galadiner in december 2021.

Naast het prijzenprogramma zijn er keynotes en seminars, rondleidingen door Lissabon, het geheime WAF-dorp, randevenementen, feestjes en nog veel meer. Onder één dak en gedurende drie dagen biedt het WAF een wereldwijd podium voor buitengewone architectuur.

Het World Architecture Festival is een wereldwijd gerenommeerd evenement gewijd aan het vieren, delen en inspireren van buitengewone architectuur. Ga voor meer informatie naar: www.worldarchitecturefestival.com.


Dates

02 - 04, December 2021

00:00 - 00:00 (UTC+2)

Add to my calendar

Venue

Open website

Rua do Bojador
1998-010 Lisbon
Portugal

Keep in touch

Subscribe to our newsletter