fbpx

Size 1 PEFC 20 Years logo ENG Colour on transparent bg 150dpi RGB

 

Reis door deel te nemen aan de grote fotowedstrijd #experienceforestscontest2020 !

Apr 20 2020

Dit jaar nog komen de PEFC-organisaties uit de hele wereld bijeen voor de gezamenlijke organisatie van een grote fotowedstrijd « Experience Forests, Experience PEFC », die loopt van 22 april (Internationale Dag van de Aarde) tot 5 juni 2020 (Internationale Dag van het Milieu).

Photo contest 2020 v1 NL

Ongeacht of je een amateur of een professionele fotograaf bent, breng onze bossen in beeld en neem deel aan onze wedstrijd! Reis in deze lockdownperiode met PEFC en steun duurzaam bosbeheer!

U wilt ook uw kans wagen om prachtige prijzen te winnen op nationaal en internationaal niveau? Wat denkt u ervan uw foto’s nog perfecter te maken dankzij een bon waarmee u uw arsenaal foto-accessoires kunt uitbreiden? Wil je ook meedingen naar de ‘PEFC International Photographer of the Year Award’ én intussen je steentje bijdragen om onze bossen een mooie toekomst te geven?

Hoe deelnemen?

Ga naar Instagram en deel je foto onder de hashtag #experienceforestscontest2020, gevolgd door @pefcbelgium en volg ons (@pefcbelgium) – zo simpel is het!

De deadline om jouw foto’s binnen te sturen is 5 juni 2020 – Wereldmilieudag. Alle foto’s die binnengestuurd worden na deze datum, kunnen geen deel meer uitmaken van de wedstrijd.

Voor het volledige deelnemingsreglement: lees onze “Algemene Voorwaarden”.

De prijzen

De Belgische deelnemers maken kans op volgende prijzen:

  1. Een aankoopbon voor foto-uitrusting ter waarde van 400 €
  2. Een aankoopbon voor foto-uitrusting ter waarde van 150 €
  3. Een aankoopbon voor foto-uitrusting ter waarde van 100 €

De jury

Onze nationale jury is samengesteld uit één vertegenwoordiger van PEFC Belgium en twee fotografen.

  • Philippe Moës heeft een diploma agronomie, bosbouwkunde en pedagogie op zak. Philippe bekwaamde zich ook als naturalistisch fotograaf. Verscheidene van zijn foto’s werden gelauwerd tijdens diverse internationale concours en hij is ook auteur van 11 boeken (teksten en foto’s). Philippe geeft tevens stages en begeleidt fotoreizen ten voordele van zijn vereniging. Voor meer info : www.photos-moes.be

Ph Moës 1080 pix de cote

  • Frederic Vandenschrick is een van de gelukkige winnaars van onze fotowedstrijd 2019. Deze amateurfotograaf is in de ban van de natuur, vooral van de Belgische bossen en de ongerepte natuur.

Frederic VS

2020 PEFC Photographer of the Year Award

De drie beste foto’s van onze nationale wedstrijd dingen automatisch mee naar de ‘2020 PEFC Photographer of the Year Award!’ op internationaal niveau.

  • De winnaar wordt beloond met een reis naar Dublin om de 2020 PEFC Forest Certification Week bij te wonen of kan kiezen voor een cheque ter waarde van 2.000 CHF (+/- 1.800 €).
  • De top-12 foto’s zullen bovendien in november 2020 tentoongesteld worden tijdens de ‘2020 PEFC Forest Certification Week’ in Dublin. Mogelijks zal deze tentoonstelling een roadtrip maken over de hele wereld in 2020/2021.
  • De top-12 foto’s zullen verschijnen in de fotokalender 2021 van PEFC International ‘Experience Forests, Experience PEFC’.