fbpx

Size 1 PEFC 20 Years logo ENG Colour on transparent bg 150dpi RGB

 

Covid-19: PEFC aan uw zijde

Apr 02 2020

In het licht van deze ongeziene epidemie past PEFC Belgium zijn organisatie aan om zijn diensten te blijven verlenen en zijn belangrijkste opdrachten te blijven uitvoeren.

corona 1

PEFC Belgium zet zich meer dan ooit in om al zijn diensten te blijven verlenen en tegelijk de gezondheid van zijn medewerkers te beschermen. Daarom gelden de nodige beperkingen bij verplaatsingen en zijn een reeks maatregelen genomen om de beschikbaarheid van de teams te waarborgen:

  • Het secretariaat blijft op werkdagen tussen 9u en 17u bereikbaar op 02 223 44 21.
  • Alle werknemers doen telewerk en zijn bereikbaar op hun respectieve e-mailadressen en gsm-nummers.
  • Afspraken en vergaderingen (statutaire instanties, technische bijeenkomsten en werkgroepen) vinden plaats via conference calls of videoconferenties.

Gezien deze unieke situatie staat PEFC Belgium erop zijn steun te betuigen aan al zijn leden en partners, aangesloten boseigenaars en gecertificeerde ondernemingen. In deze moeilijke periode blijft solidariteit onze grootste troef om elke dag de uitdagingen van een duurzaam bosbeheer te blijven aangaan en zodoende de ecologische, economische en maatschappelijke dimensies ervan in balans te houden.