fbpx

Size 1 PEFC 20 Years logo ENG Colour on transparent bg 150dpi RGB

 

Ontdek de winnares en de 12 laureaten van de internationale selectie van onze fotowedstrijd 2019

Dec 02 2019


De internationale winnares

Fotografe Sonia Fantini wint dit jaar onze internationale fotowedstrijd ‘Expérience Forêts, Expérience PEFC’ met de foto ‘Couleurs d'automne’ (‘Herfstkleuren’) die zij nam in de Italiaanse regio Friuli Venezia Giulia. Deze foto toont een schitterend landschap rond het lago di Bordaglia. "Een wondermooie plek, waar de lorken elk najaar goudbruin kleuren", aldus Sonia.

Picture by Sonia Fantini PEFC Photographer of the year
© Sonia Fantini


De 12 laureaten van onze internationale selectie

De PEFC week bood ons niet enkel de kans om de winnaar van onze wedstrijd bekend te maken. Wij namen tevens de gelegenheid te baat om de 12 beste foto’s een week lang tentoon te stellen.

Photo exhibition PEFC Photo Contest Munchen 2019


Het was geen eenvoudige opgave om een winnaar te kiezen. Bomen, fauna en flora te midden van het landschap, werken en ontspannen in het bos: onze 12 laureaten leverden stuk voor stuk prachtig werk. Trek met hen op verkenning door de bossen in de wereld, door hier onze selectie te doorlopen.

Dit jaar kunnen wij met trots melden dat Frederic Vandenschrick – een van onze 3 Belgische finalisten – tot de 12 laureaten van de internationale selectie behoorde met zijn foto ‘Golden Forest’.

2 concours photo label PEFC Fred VDS