PEFC Belgium

Winnaars kleurwedstrijd 2017

Nov 30 2017


Ze zijn gekend, de winnaars van onze kleurwedstrijd! Maar liefst 3045 kinderen stuurden ons hun creatieve werkjes toe; een record! De selectie was dus niet gemakkelijk, maar we zijn erin geslaagd. Acht individuelen en tien klassen worden beloond met een PEFC-gelabelde kleurpotlodenset.

Het is intussen een ware traditie: Oktober is de Bosmaand en daar spelen wij gretig op in. In het kader van de Week van het Bos en het Week-end du Bois et des Forêts d’Ardenne organiseerden we een kleurwedstrijd voor kinderen tot en met 12 jaar. Onder de noemer ‘Het bos is super leuk!’ lieten 3045 kindjes ons weten waarom ze het bos zo fijn vinden en maakten ze met kleuren en andere materialen van de tekening een waar kunstwerk.

Bravo aan iedereen voor de deelname. Hieronder vind je de winnaars van dit jaar. Volgend jaar zijn we er weer met een leuke wedstrijd.

 

INDIVIDUELE DEELNAME:

Winnaars kleurwedstrijd 2017 | Les gagnants de notre concours de coloriage 2017

 

DEELNAME IN KLASVERBAND:

Winnaars kleurwedstrijd 2017 | Les gagnants de notre concours de coloriage 2017 (Klassen | classes)

Nieuwsbrief

Steun onze bossen

Doe een gift om onze bossen een mooie toekomst te geven !

Indien u niet beschikt over een Paypal account, kunt u ons eveneens steunen door een overschrijving te doen op de bankrekening BE32 3601 1535 2002 (PEFC Belgium).

Fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro (vergeet niet uw naam en adres te vermelden).

Meer weten