PEFC Belgium

Kom ons bezoeken op Bois & Habitat en neem deel aan de bezoekerswedstrijd! + vrijkaarten

Mar 09 2017

Bois  Habitat 2016 122Het is weer zover! Eind deze maand kunnen toekomstige bouwers en verbouwers met een voorliefde voor hout, terecht op de beurs Bois & Habitat in Namen.  Aan elk bouw-, renovatie- en/of interieuravontuur begin je best niet halsoverkop. Je doet best een beroep op professionals die over de vereiste technieken en beproefde knowhow beschikken. Knowhow, die hoogstnoodzakelijk is om de duurzaamheid van het werk te garanderen. 

Bouwen met hout doe je met gezond verstand. Kandidaat-bouwers zitten meestal met een aantal vragen: welke houtsoorten gebruik je voor welke doeleinden? Wat zijn de juiste technieken? Welke rol speelt de architect? Waar vind je gespecialiseerde firma’s enz.
Voor al die vragen, en nog vele anderen, heb je het advies van een expert nodig. En deze experten vind je onder één dak op de beurs Bois & Habitat.

Ook PEFC Belgium is er aanwezig (stand 2017). Wij geven met plezier uitleg over het PEFC-label, de garantie voor duurzaam bosbeheer. Waar vind je een PEFC-gecertificeerde leverancier? Welke houtsoorten bestaan met het PEFC-label? Hoe kun je controleren of je wel degelijk PEFC-gecertificeerd hout geleverd kreeg? Wat zijn nu net de garanties voor duurzaam bosbeheer die geleverd worden door PEFC?

Bovendien organiseren we, naar jaarlijkse gewoonte, de grote bezoekerswedstrijd. Iedereen kan hier aan deelnemen en maakt kans op een PEFC-gelabeld tuinhuis ter waarde van 1499 euro. De prijs, aangeboden door Décor et Jardin (Groep Cras)  kan bezichtigd worden op stand 2015, net naast de PEFC-stand.

Je kunt het deelnemingsformulier en het reglement (in het Frans) ook hieronder downloaden.

Ook tal van PEFC-gecertificeerde bedrijven laten de bezoekers van de beurs kennismaken met hun producten. Het gaat om Carlier BoisCHJ ConstructCrasEugen DeckerFabriboisHout Van SteenbergeHuet BoisRicheMobicLochten PanelsSchneiderSibomatStabilame.

De beurs loopt van vrijdag 24 maart tot en met maandag 27 maart in Namur Expo.

 

We hebben ook vrijkaarten voor deze beurs. 

BANNER vrijkaarten NL

More information:

Deelnemingsformulier (2.41 MB)

Reglement (1.12 MB)

Nieuwsbrief

Steun onze bossen

Doe een gift om onze bossen een mooie toekomst te geven !

Indien u niet beschikt over een Paypal account, kunt u ons eveneens steunen door een overschrijving te doen op de bankrekening BE32 3601 1535 2002 (PEFC Belgium).

Fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro (vergeet niet uw naam en adres te vermelden).

Meer weten