PEFC Belgium

Website groepeert duurzame producten

Feb 01 2017

De website www.responsible-office.be heeft als doel om vraag en aanbod van duurzame, milieuvriendelijke kantoorbenodigdheden en schoolartikelen beter op elkaar af te stemmen. Responsible Office is een initiatief van Bosta, de beroepsfederatie van fabrikanten, invoerders en distributeurs van schoolbenodigdheden, kantoorartikelen en papierwaren (Belgian Office Products and Stationery Trade Association).

Bedrijven en overheden verwijzen bij de selectie en aankoop van materiaal voor kantoren en scholen in toenemende mate naar het belang van duurzaamheidscertificaten zoals onder andere PEFC™. Enkel aanbieders die deze certificaten kunnen voorleggen, komen in aanmerking om hun producten op deze website te plaatsen. Met dit initiatief wil Bosta bijdragen aan het streven van de Belgische overheden om tegen het jaar 2020 hun aankopen 100% duurzaam en ecologisch te krijgen. Ook bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel voeren, kunnen gebruik maken van deze lijst van sustainable office products. Bezoekers kunnen alle productinformatie en certificaten onmiddellijk downloaden, klaar voor direct gebruik in een prijsvraag of aanbesteding. 

 

bosta

 

responsible office jpg

Nieuwsbrief

Steun onze bossen

Doe een gift om onze bossen een mooie toekomst te geven !

Indien u niet beschikt over een Paypal account, kunt u ons eveneens steunen door een overschrijving te doen op de bankrekening BE32 3601 1535 2002 (PEFC Belgium).

Fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro (vergeet niet uw naam en adres te vermelden).

Meer weten