PEFC Belgium

Veel PEFC-gelabelde producten op Batibouw!

Feb 02 2017

Batibouw, de grootste Belgische beurs voor Bouw, Renovatie en Inrichting voor professionele en particuliere bezoekers, opent van 16 tot en met 26 februari de deuren in Brussels Expo. Dit jaar vind je er niet minder dan 13 PEFC-gecertificeerde bedrijven. Op zoek naar (badkamer)meubilair, vloerbekleding, ramen, deuren, trappen, gevelbekleding,... met respect voor het milieu? Of denk je aan houtskeletbouw en wil je de garantie dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen? Loop dan zeker eens langs op de stand van deze bedrijven: Allibert Benelux, Deceuninck, Decospan, Decruy, Isoproc, Mobic, Nobel Flooring, Riche menuiserie, Sibomat, Smet Konstrukt, Unilin Flooring, Van Hoecke en Velux. Ze zullen je met plezier een woordje uitleg geven over hun PEFC-gecertificeerde producten.

PEFC heeft ook een partnerschap met Ecobuild Brussels en Cluster Eco construction. Zij verdelen informatiefolders over het PEFC-label  op hun stand in Hal 5 (stand 5506).

Op zoek naar PEFC-gelabelde producten en vind je op Batibouw niet helemaal wat je zoekt ? Raadpleeg dan de lijst van PEFC-gecertificeerde bedrijven op de homepage van onze website.

Nieuwsbrief

Steun onze bossen

Doe een gift om onze bossen een mooie toekomst te geven !

Indien u niet beschikt over een Paypal account, kunt u ons eveneens steunen door een overschrijving te doen op de bankrekening BE32 3601 1535 2002 (PEFC Belgium).

Fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro (vergeet niet uw naam en adres te vermelden).

Meer weten