Geef uzelf een concurrentievoordeel door door u aan te sluiten bij PEFC!

Kies voor PEFC-certificering:

  • Bind uw klanten dankzij een kwaliteitsgarantie. Het PEFC-label garandeert de legale en duurzame herkomst van uw grondstof. Zo kunt u uw klanten een krachtig signaal geven door hen een duidelijke en geloofwaardige garantie te geven op de producten die ze kopen.
  • Toegang tot meer markten: klanten (publiek en privaat) vragen steeds vaker om duurzame producten. Door PEFC-certificering krijgt u toegang tot deze markten en vergroot u uw klantenkring.
  • Maak uw  sociale verantwoordelijkheid concreet. 
  • Zorg voor de duurzaamheid van uw voorraden en ondersteun de lokale economie: PEFC vertegenwoordigt meer dan 2/3 van het gecertificeerde bosareaal in de wereld. In België is meer dan 40% van de bossen gecertificeerd als duurzaam beheerd, waarvan 92% met het PEFC-label (91% in onze buurlanden en 68% binnen Europa). Door te kiezen voor PEFC garandeert u de duurzaamheid van uw grondstofvoorziening en ondersteunt u tegelijkertijd de lokale bosbouwers.
  • Beantwoord de ethische vragen van de consument.

PEFC Essentials e-training

Uw onderneming is al PEFC-gecertificeerd en u wilt uw salesteam en medewerkers de nodige kennis om de PEFC-certificering uit te leggen en op de meeste komende vragen een antwoord te geven?

Schrijf u en uw medewerkers hier in voor de PEFC Essentials e-training! 

Een gratis e-training van zes modulen, onbeperkt te raadplegen gedurende zes maanden.

Evenement(en)

Okt.
07
2021
Okt.
17
2021
Okt.
21
2021

Prowood

Bedrijven - Chain of Custody

Okt.
26
2021

Keep in touch

Subscribe to our newsletter