PEFC Belgium

Uitzonderlijke observatietoren

May 22 2018

 

Hoe goed kan het plaatje kloppen: een uitkijktoren te midden van de Deense bossen, opgetrokken in PEFC-gecertificeerd hout!

Leuk nieuws uit Denemarken, want in de herfst opent Camp Adventure een iconische uitkijktoren vanwaar je een adembenemend zicht hebt over de omliggende bossen van ‘Gisselfeld Kloster’. De design van de 45 meter hoge toren, is het resultaat van een wedstrijd waarbij EFFEKT Architects als winnaar uit de bus kwam. Camp Adventure ligt ten zuiden van Kopenhagen, op ongeveer een uur rijden van de Deense hoofdstad.

Wie de top van de toren bereikt, heeft een wandeling van 900 meter in spiraalvorm achter de rug. Maar dit avontuur is het meer dan waard. “We hebben lang gewerkt om dit project tot een goed einde te brengen en de opening ervan is een mijlpaal voor ons”, zegt Kasper Larsen, Business Developer bij Camp Adventure. “De toren geeft de mogelijkheid om een unieke ervaring aan te bieden en te communiceren met de natuur op een nieuwe manier”, besluit hij.

Weer een mooi voorbeeld van een PEFC-gecertificeerd project!

Ontdek het originele project

CampAdventure TheTreetopExperience 01 EFFEKT

© Effekt

Nieuwsbrief

Steun onze bossen

Doe een gift om onze bossen een mooie toekomst te geven !

Indien u niet beschikt over een Paypal account, kunt u ons eveneens steunen door een overschrijving te doen op de bankrekening BE32 3601 1535 2002 (PEFC Belgium).

Fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro (vergeet niet uw naam en adres te vermelden).

Meer weten