PEFC Belgium

Greenwal promoot duurzaam bouwen in een PEFC-gelabeld gebouw

Nov 09 2016

De vzw Greenwal nam onlangs haar intrek in een gloednieuw gebouw. Het grote gebouw, opgestrokken in PEFC-gelabeld hout, is zichtbaar voor wie op de E42 ter hoogte van Spy rijdt. De vzw Greenwal staat in voor vorming rond en promotie van duurzaam bouwen en de bereoepen die hierbij betrokken worden, evenals voor de verspreiding van innovatie.

Reeds meer dan drie jaar verzamelt, vormt en informeert de vzw Greenwal de professionelen uit de sector van duurzaam bouwen. Dit gebeurt dus sinds kort in een modern, houten gebouw waar innovatie, duurzaamheid, architectuur en comfort samenvloeien.  Het gebouw heeft maar liefst 12.253 m² atelierruimte, waar de professionelen uit de bouwsector tijdens de opleidingen heel praktisch tewerk kunnen gaan. Dan andere helft van het gebouw wordt gebruikt als bureelruimte, voor zowel Greenwal als andere organisaties uit de bouwsector. Enkele in het oog springende elementen van het gebouw zijn het auditorium, de demoruimtes en de mooie terrassen die aansluiten op de burelen. Voor technische kenmerken, verwijzen we je door naar de website van Greenwal (in het Frans). 

 

Greenwal

Nieuwsbrief

Steun onze bossen

Doe een gift om onze bossen een mooie toekomst te geven !

Indien u niet beschikt over een Paypal account, kunt u ons eveneens steunen door een overschrijving te doen op de bankrekening BE32 3601 1535 2002 (PEFC Belgium).

Fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro (vergeet niet uw naam en adres te vermelden).

Meer weten