PEFC-certificering voor houten meubelen

PEFC-certificering voor houten meubelen

Bedrijven - Chain of Custody

Bedrijven die houten meubelen produceren en verkopen worden uitgenodigd voor ons exclusieve tweedaagse online seminar over PEFC Chain of Custody certificering.

Bent u een speler in de toeleveringsketen van houten meubelen, een fabrikant of een handelaar? Overweegt u PEFC-certificering voor uw bedrijf en heeft u vragen over wat het inhoudt? Bent u al gecertificeerd en wilt u meer weten over PEFC? Bent u een detailhandelaar in houten meubelen en wilt u weten hoe PEFC uw bedrijf kan helpen? Dan is deze webinar iets voor jou!

Aan de hand van voorbeelden van bedrijven uit de meubelsector zullen deskundigen van PEFC International een gedetailleerde inleiding geven over de vereisten van het PEFC Chain of Custody managementsysteem en de bijbehorende methoden en het gebruik van het PEFC-label.

Om er zeker van te zijn dat we alles behandelen wat u moet weten, willen we graag een beter inzicht krijgen in de uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd bij de PEFC Chain of Custody certificering. Wij vragen slechts 10 minuten van uw tijd om deze korte enquête in te vullen (de deadline voor de enquête is 22 oktober).

Het webinar vindt plaats op 9 en 10 december, in het Engels, en deelname is gratis.


Als u als fabrikant, detailhandelaar of klant kiest voor gecertificeerd meubilair en hout, helpt u de bossen en het ecosysteem van de wereld te beschermen en bij te dragen tot de gezondheid van de lokale gemeenschappen, de lokale werknemers en de lokale economie. Wat uw positie in de meubelvoorzieningsketen ook is, PEFC-certificering kan u helpen die keuze te maken.

Ontdek hier hoe u uw reis naar duurzaamheid kunt beginnen met PEFC.


Datums

09 - 10, december 2021

09:00 - 16:00 (UTC+1)

Aan mijn kalender toevoegen

Online toegang

Open website

Keep in touch

Subscribe to our newsletter